Υποστήριξη τουριστικών μονάδων

Υποστήριξη τουριστικών μονάδων

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κυρίως αντικείμενο την  υποστήριξη τουριστικών μονάδων και άλλων μονάδων διαμονής χρονομίσθωσης με εφαρμογές διαχείρισης, κρατήσεων και τιμολόγησης. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύησή για οποιοδήποτε συνεργάτη μας.

Η αναβάθμιση του ολοκληρωμένου μας συστήματος PMS και οι πολλαπλές λειτουργίας της μηχανής κράτησης, του λογιστικού προγράμματός μας το οποίο συνδέεται άμεσα με τα δεδομένα του PMS και το ενσωματωμένο Channel Manager αποτελούν ένα από τα πλέον λειτουργικά και χρήσιμα εργαλεία για τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους διαχειριστές τους.

Πάνω από 12 και πλέον χρόνια υποστηρίζουμε τους συνεργάτες και πελάτες μας με αξιοπιστία, ενώ η υποστήριξη, η εκπαίδευση και η συμβουλευτική μας αποτελεί εγγύηση, αυξάνοντας ανεξαιρέτως σε όλους την αποτελεσματικότητα και τις κρατήσεις τους.

Η ενασχόληση της εταιρίας με όλες τις μορφές τουρισμού (Tour Operator, Τουριστικό Γραφείο και Πληροφορική) καθώς και σε αντικείμενα προώθησης και διαφήμισης, διαχείρισης καταλυμάτων και ανάληψη του γενικού Management σε πολλές επιχειρήσεις,, έχει προσδώσει μία μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία και έρχεται να προστεθεί με την αγάπη και το μεράκι των στελεχών της, για να αποτελέσει την εγγύηση σε οποιαδήποτε συνεργασία.

Το 2019 η εταιρεία μας ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων I-xperts and Creative με σκοπό την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας της, καθώς και της λογιστικής εφαρμογής BookRes IMS. Η I-xperts and Creative εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με ειδίκευση τα e-shop και τις custom λύσεις (web portals, web applications, web hosting)

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε!

Ελπίζουμε σε μια αγαστή και προσοδοφόρα συνεργασία!

348

Ικανοποιημένοι Πελάτες

1356

Συνδεδεμένα κανάλια

348

Ολοκληρωμένα Έργα

88987

Ώρες Υποστήριξης

Συστήματα κρατήσεων

Ολοκληρωμένα συστήματα PMS διαχείρισης ξενοδοχείων με μηχανή κρατήσεων και απευθείας σύνδεση με σύστημα τιμολόγησης ή λογιστική - εμπορική εφαρμογή ενωμένη με ΑΑΔΕ/MYDATA και κανάλια κρατήσεων ή channel manager.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη,
57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310870670
www.bookres.com

 Greek Site English Site

copyright 2021 © bookres.gr